The best and most beautiful botanical stationary - garden collage magazine

The Best and Most Beautiful Botanical Stationary - Garden Collage Magazine.

West Hartford richt zich op Connecticuts Next Foodie Paradise.

Biologische Spa, Local Food, Incredible View: Austrias Hotel Post Bezau Has It All.

New York Botanical Garden kondigt eerstejaars EcoFlore Conference.

Een snelle blik achter de scènes aan de Universiteit van Virginia Gardens.

Pesticiden in water zijn meer wijdverspreid dan je denkt.

Wanneer het komt tot Supplementen, De wijze van levering materies.

Evergreen Bark en Goji Go Glam in Patchologie Laatste Aanbiedingen.

Kale & Caramel Hoogtepunten Mooie, praktische toepassingen voor kruiden en bloemen.

Onze favoriete vitamine C producten voor huidbescherming en vernieuwing.

Phaidon neemt ons mee op een reis om de wereld te verkennen in Bloom.

Hoe Vakantiekaarten te maken met geperste bloemen.

We houden van deze vers geplukte, gedeeltelijk gerecycled garen.

De beste en mooiste botanische Stationary.

NYBGs jaarlijkse Rose Garden Diner is opnieuw een mooie Affair.

Kale & Caramel Hoogtepunten Mooie, praktische toepassingen voor kruiden en bloemen.

West Hartford richt zich op Connecticuts Next Foodie Paradise.

Hoe maken we het voedselsysteem duurzamer? Het Stone Barns Center maakt de weg vrij.

Green is The New Black Festival Returns to Hong Kong.

Lego to Start Using Sustainable, Plant-Based Plastic.

De Earth Bank of Codes richt zich op het beschermen van de natuur met behulp van genetica.

De beste en mooiste botanische stationair.

Van slanke aquarels tot hi-res prints, de wereld van botanische stationaire heeft iets voor iedereen.

De kunst van het verzenden van brieven lijkt misschien nostalgisch in het digitale tijdperk, maar prachtig gemaakte papieren goederen zijn als een solide zwarte jurk: ze gaan nooit uit van stijl. Of je nu een handgeschreven verjaardagskaart of een hartelijke Dank U, niets zegt oprechtheid vrij als een mooie kaart en gegeven de.

stijgende populariteit van huisplanten onder millennials.

botanische briefpapier is meer trendy en aansprekend dan ooit tevoren.

Hieronder markeren we enkele van onze favoriete botanische kunstenaars van het moment, met voorbeelden van de prachtige kaarten die ze maken.

maakt ons weemoedig over het vervlogen tijdperk toen monograms waren.

We houden van het delicate lijngewicht dat Zing articuleert op haar op maat gemaakte kaarten, die ideaal zijn voor bruiloften en evenementen maar we denken ook dat ze het waard zijn om het in hun eigen recht te zetten (misschien als een brief aan de muur in een kinderkamer). Steeds meer mensen willen in dit tijdperk van technologie kaarten die uniek en handgemaakt voelen, en de kunstenaars zachte hand en haar ontspannen gevoel van compositie geven dit exacte gevoel van oude-meets-nieuwe sentimentaliteit.

De Mint Gardener (Voor Haute Aquarelling).

gunsten donkere, humeurige tinten in haar romantisch verzadigde aquarelkaarten, die behoren tot onze favorieten in het genre. Haar oog voor detail en precieze weergaven van enkele van onze favoriete bloemen de koninklijke papaver, de nederige artisjok maken haar perfect voor kunstliefhebbers en plantenliefhebbers gelijk. We aanbidden de dichtheid en gordijnen van haar boeketten en de rijke tinten die ze gebruikt om haar gebladerte schaduw. Elke plantenweergave is als een baroke versie van het echte ding.

biedt een verscheidenheid aan gebruikelijke wenskaarten, stationaire, kalenders, prenten, behang, notitieblokjes die je het noemt.

is een goed nietje voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare bloemengroetkaart zonder al te veel pretentie.

schijnbaar oneindig aantal wenskaarten voor elke gelegenheid.

Pair anyone of them with Rifles.

Helen Kleores (For Hi-Res Australian Favorites).

weet een ding of twee over prachtige bloemen specimens die zich typisch Australisch voelen: helder-oranje banksia, fles borstel, rode waratah, bloeiende gom, en varens zijn slechts een paar van de vele planten onderwerpen die ze fotografeert en transformeert in chique, minimalistische kaarten.

omvat bloemen en flora van elk seizoen en kleur, altijd gefotografeerd op een slimme, schone achtergrond.

Vincent Jeannerot (For Old World Elegance).

peintre aquarelliste membre de la Société Française dIllustration Botanique.

een van de meest prestigieuze botanische kunstverenigingen ter wereld. Gevestigd in Lyon, Frankrijk, zijn verfijnde en realistische weergaven van uien, pioenen, varens en andere tuinnietjes doen denken aan leergebonden leerboeken en turn-of-the-century etnobotanische tekeningen, met prachtige kleurindeling en een scherp oog voor diepte, textuur en licht. Een echte botanische kunstenaar, Jeannerot leert ook het ambacht van botanische illustratie en schilderkunst op verschillende workshops over de hele wereld.

Catharina Lewis (Voor Prachtige Verzadiging en een Handgemaakt Voel).

Huisplant Collectie en Soorten Collectie kaarten bewijzen dat er altijd schoonheid in eenvoud. We houden van haar Monstera Heart Love U en haar huis plant patronen de zachte weergave van licht op elk blad in haar ontwerpen maakt elke kaart voelt speciaal en handgemaakt. De kaarten, op hun beurt, maken mooie geschenken voor housewarmings en hartelijk Dank U en haar ingewikkelde illustraties zijn vertaald op kussens, inpakpapier, iPhone cases, en dergelijke.

Hackney & Co (For The #PlantFolk in Your Life).

Katy Hackneys voorliefde voor eenvoud en detail maken haar met de hand geilllustreerde aquarels een vreugde om te zien vooral voor degenen onder ons die houden van botanische illustraties en al hun gestileerde minimalisme.

s Orkney botanische kaarten zijn kleine opnames van de natuurlijke elementen gevonden rond Hackneys studio in de Orkney Isles, een archipel voor de noordoostelijke kust van Schotland. Sommige exemplaren zijn Marsh Mallow (.

) maar ze zijn allemaal mooie aandenken, vooral voor degenen die hebben.

Op de achterkant van elke kaart in de botanische serie Hackney bevat ook gedetailleerde informatie over elke plant, waaronder waar het groeit, de medicinale toepassingen, praktische toepassingen, en elke folkloristische omgeving van de plant.

s patronen herinneren ons aan de grillige behang van onze jeugd of ten minste een ingebeelde behang uit de jaren 1950 dat zou niet voelen uit de plaats op een Prada sjaal. We houden van de gereserveerde tinten die de Lyon-gebaseerde kunstenaar de neiging om te gunsten, en het feit dat haar kaarten glanzende oppervlakken dragen de onmiskenbare vlek van waterverf. Thoese op zoek naar een meer verfijnde boodschap zal waarderen haar Je Tiame ansichtkaarten, terwijl haar Meisje Power! kaarten zijn een leuke manier om te zeggen hallo aan een nichtje, dochter, of iemand die behoefte heeft aan een pep talk.

Lou Baker Smith (Voor Wanderlust en Color Harmony).

s beelden hebben een onnavolgbare weemoedige kwaliteit die we niet genoeg van kunnen krijgen. De momenten van wat langzaam leven heet dat ze zo welbespraakt vangt in haar landschap een pot van geraniums, een vaas van raunculi, een citroen op een snijplank herinneren ons aan de meest prachtige subtiele momenten in onze eigen reizen: het ruiken van verse producten op een lokale markt, of het behandelen van jezelf tot een boeket (ideaal voorzien van een soort van Edenische oase in de Cycladen). We houden ook van de delicate kleurpaletten van Smiths kaarten en de manieren waarop ze worden gelaagd om textuur te creëren terwijl het maximaliseren emotionele effect heerlijk!

Voedsel voor gedachten: Het wereldwijde belang van zaadbanken.

Op het vangen van een bloem die eenmaal per jaar bloeit.

Een meesterwerk in gevaar: ter verdediging van de nep.

Brighten Up Your Greens with Eetbare Bloemen.

Tuinieren, voor punks: Opstandig worden met Moss Graffiti.

Andere Peoples Gardens: The Innovations of Russell Page.

Spelen en planten in Hong Kongs Hello Kitty Garden.

ChopChop Goes In The White House Keuken Garden.

Lessen van Thomas Church, Vader van de California Garden.

New Obsession: Bullet Journals, For Nature.

Home Décor Bloeit met kleurrijke bloemen bij Blueberry Living & Co.

Phaidon neemt ons mee op een reis om de wereld te verkennen in Bloom.

How To Make Holiday Cards with Pressed Flowers.

We houden van deze vers geplukte, gedeeltelijk gerecycled garen.

© 2021 Garden Collage Magazine.

De (vrouwelijke) macrosporofyllen staan in kransen om de stam van de plant.

Uw doel is om de onderliggende delen van het potmengsel licht vochtig te houden, maar niet doorweekt.

Ook raden wij aan om de palmboom wat mooier te maken door de lelijke puntjes er simpelweg af te knippen met een schaar. Als u een schotel onder de pot heeft, zorg er dan voor dat deze leeg is van het overtollige water. Daarom kan de plant niet hele lage temperaturen verdragen. Topkwaliteit planten vers van de kwekers!.

In de zomer is het raadzaam water te geven wanneer de grond begint op te drogen.

De Cycas kamerplant groeit niet snel en verbruikt ook niet veel water. Bovendien moet zijn goed drainerende substraat (een grondloze mix is het beste) worden bewaterd telkens wanneer de bovenste paar centimeter droog aanvoelen. In de winter mag de grond gerust 4 tot 6 weken droog staan. : ( Tevens bezorgen wij ook aan huis tegen een vergoeding. Kwekers snijden vaak de kegel van een mannelijk exemplaar af om er zo zo veel mogelijk vrouwelijke. (22 ). De Cycas wordt voornamelijk toegepast als kamerplant. De (mannelijke) microsporofyllen staan in een.

Cycas revoluta, ook bekend als de vredespalm of de valse sagopalm, is een prachtige plant uit Zuidoost-Azië.

is populair vanwege zijn bijzonder sierlijke uiterlijk. Het kan soms wel tot een jaar duren voordat de Cycas een nieuwe bladkrans aanmaakt. Bloemen komen voor bij een mannelijke cycas met een stam van ongeveer een halve meter. Cycas Verzorging tips & informatie - 123planten. Omdat het harde blad weinig dieren verleidt om erop te kauwen is het risico beperkt.

Kamerplanten zijn een tijdlang minder populair geweest maar doen het weer goed in onze interieurs.

Cycassen kunnen niet gesnoeid worden om de plant kleiner te maken, wel is het verstandig lelijk blad te verwijderen. Knip ze gewoon af met een steriel, scherp mesje en maak je er geen zorgen over. Deze familie heeft slechts 30 soorten. De rechter foto geeft een mooi beeld van hoe de zuidelijke eilanden van Japan eruit zien. Cycads are neither ferns nor palms; they are cone-bearing relatives of conifers; they are ancient plants. Hij is zelfs erg gevoelig voor het krijgen van teveel water. Zorg ervoor dat de bovenkant van de kluit iets onder de rand van de pot komt. De Cycas groeit zeer langzaam dus verpotten hoeft maar af en toe te gebeuren met een regelmaat van ongeveer 3 jaar.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost cycas revoluta informatie

Naast af en toe snoeien en snoeien, kunt u uw Monstera ook af en toe afstoffen.

Filter-Window select#Filter_ProductPropertyCheckbox_309849").

(8 ). Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Er zijn eigenlijk vier belangrijke punten waar je aan moet denken als je een Cycas palm succesvol wilt houden binnen en/of buitenshuis. De Cycas wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn sierlijke bladeren op een stoere en robuuste stam.  Indien dit wel het geval is raden wij aan deze direct te verwijderen met een harde waterstraal. U kunt inloggen in uw account en bestellingen plaatsen!. Cycassen staan het liefst op een gemiddelde tot een . Men noemt deze planten ook wel palmvarens maar ze zijn niet verwant aan de palm, noch aan de varen. De foto rechtsonder laat een vrouwelijk exemplaar zien met zaden.

Wanneer uw plant veel nieuwe bladeren aanmaakt, zullen oudere bladeren op natuurlijke wijze rijpen, vergelen, bruin worden en dan vallen.

en toont de grote schoonheid van deze plant. Hij komt uit de Cycadales familie. Bruine of gele bladeren kan betekenen dat er juist te weinig water wordt afgegeven. Bovendien krijgt het blad van de cycas zijn mooie glans in het blad terug nadat deze een flinke sproeibeurt heeft gehad. Indien een gehele 'veer' geel is knip je deze bij de stam af. Als aan een van deze voorwaarden niet wordt voldaan, kan het zijn dat uw Monstera ziekelijke, gele bladeren krijgt. 10 tips om te voorkomen dat de bladeren van de monstera geel worden.

 De grond dient derhalve goed gedraineerd te zijn en licht vochtig (net niet uit laten drogen).

Giet het water door het substraat totdat het vrij door de drainagegaten in de bodem van de pot stroomt. Plaats de plant buiten bereik van dieren en kinderen. ) met een goede ondersteuning in de vorm van een trellis of een paal. Wanneer dit het geval is bij een blad kunt u simpelweg de stengel doorknippen vlakbij de stam. Enkele vergelende blaadjes op de veren kan je eraf trekken.

waar hij leefde op drooggevallen eilandjes.

Wekelijks besproeien helpt ook om de luchtvochtigheid hoog te houden, net als in de jungle waar deze plant vandaan komt.

Het is niet erg om een heel blad met de stengel van de palm af te snoeien. Dat kan alleen via zaad, en een moeilijk proces wat wij niet aanraden om te doen. Plaats deze woonplant in een pot die minimaal 20% breder is en gebruik . Topkwaliteit planten vers van de kwekers!. Cycas revoluta is de bekendste variant van cycas met een hoge decoratieve waarde. Kwekers snijden vaak de kegel van een mannelijk exemplaar af om er zo zo veel mogelijk vrouwelijke.

In de lente en zomer kan deze kamerplant ook naar buiten.

De grote zaadknoppen staan aan de rand van de bladvormige sporofyllen. In de zomer dient hij water te krijgen wanneer de grond droog aanvoelt, terwijl in de winter deze plant makkelijk 2 weken droog mag staan. De foto onder laat een mooie groep revoluta's zien. Snoei dode takken weg en knip lelijk blad af. Hierbij heeft de stamniet of nauwelijks water nodig. Vergeet niet dat een lage luchtvochtigheid ook vergeling van de bladeren kan veroorzaken, dus gebruik een luchtbevochtiger, een kiezelbak en/of nevel uw Monsteras bladeren wekelijks om de luchtvochtigheid hoog te houden. Deze grondsoort zorgt ervoor dat de Cycas revulta optimaal wortelt, en gevoed wordt. Dit kan zonder gewenning leiden tot verbranding. Het plaatsen van een kleine ventilator in de hoek van de kamer, gericht naar de hoek, kan net helpen om de lucht rond je planten in beweging te houden.

Dat zijn de kleine plantjes die uit de stam van de grote Cycas komen.

De bladeren werden in sommige gebieden gebruikt op. Niet bemesten in de late herfst en wintermaanden. Onthoud dat een beetje constante luchtbeweging een goede zaak is, maar plotselinge koude of warme tocht heeft een negatieve invloed op deze tropische planten. is populair vanwege zijn bijzonder sierlijke uiterlijk. We zien ze dan vaak in het klein staan, maar ze zijn erg sterk. Repot Cycas every other year in a combination of half cactus mix and half all-purpose soil mix. Cycas Revoluta informatie & tips - Plantengids. Dit bespaart de plant veel energie. Het is goed om de palmvaren niet teveel water te geven.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de.

(Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geldt alleen binnen Nederland, m. Omdat het blad relatief hard is, zal het de plant niet schaden, maar uiteraard wil je liever geen ongedierte op de plant. Tijdens de zomer en lente periodes dient uw Cycas revulta goed gevoed te worden. De rechter foto laat zien dat in de biotoop van de revoluta, de plant ook wordt gebruikt in (openbare). Dikke schildluizen komen ook wel voor, die zijn lastig te bestrijden en het is belangrijk om de plant goed in de gaten te houden zodat u er snel bij bent als de schildluis opduikt. (2 ). De linkerfoto toont mooi dat deze cycas ook minder massaal kan voorkomen en daarbij op moeilijke plekken kan groeien. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen